Nyomtatás

Stand up comedy tehetségkutatás


Stand up Klub – a Filléres Kabaré

tehetségkutatás

A stand-up comedy töretlen népszerűsége hívta életre a Bethlen Téri Színházban azt a Stand up Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Stand Up Brigád Rádiókabaréból, Showder Klubból és Comedy Centralról ismert humoristái szórakoztatják a humor szerelmeseit. A ’30-as évek elején nyílt Bethlen Téri Színház a kabaré műfajának fontos helyszíne volt. Kellér Dezső főrendező darabjai nyomán nézők széles rétegei élvezhették a kikapcsolódás és nevetés önfeledt perceit a színház falai között. A Stand up Klub rendezvényeinek OPEN MIC részében az ismert humoristák mellett, amatőr tehetségek is bemutatkoznak a Bethlen Téri Színház Bunker klubjában. Ezért arra bátorítunk mindenkit, aki ki szeretné próbálni magát a mikrofon mögött, jöjjön el! És nézze meg, milyen egy igazi modern stand up comedy est, a századforduló pesti kabaréinak hangulatát idéző miliőben. Szeretettel várunk mindenkit a humorista tehetségkutatóra!

Open Mic estjeink fellépői közül többen bekerültek a Rádiókabaré műsorába, és a Comedy Central "Magyarország Szereplek!" tehetségkutatójának két győztese - Zabolai Margó és Szabó Balázs is a Bethlen téri stand up klubban léptek először a világot jelentő deszkákra.


A klubesteken nemcsak a stand-up comedy műfaját kipróbálóknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is. Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, gyere és próbáld ki magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában! A jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk!  

A OPEN MIC estek pontos időpontjai megtalálhatók a MŰSORNAPTÁR menüpontban.

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek