Nyomtatás

Hatalmas siker Polgár Peti legújabb paródiája

A Stand Up Brigád zenés humoristája, Polgár Peti zseniális átirattal osztja ki a Pápai Joci dala miatt gyűlölködőket, akik rosszindulatú kommentekkel árasztották el a róla szóló cikkeket és videókat.

Őket figurázta ki a népszerű zenész-humorista, Polgár Peti, aki hihetetlenül szellemes átiratot készített az Origóhoz. Nemcsak a mondanivaló frappáns, az énekstílus és előadásmód is megszólalásig hasonlít az eredetire. 'Be kell csuknom a szemem, hogy ne lássam a kommented / mért érdekel a színem? Neked sárga, úgy hiszem' – így kezdődik az Origo újraértelmezett verziója, és a folytatás is hasonlóan frappáns. A dal alig pár nap alatt már félmillió megtekintésnél tart! 

Videó

Nyomtatás

Ingyenes stand up estek Miskolcon!

A Showder Klub és a Rádiókabaré nagy dumás humoristái áprilistól Miskolcon is szórakoztatnak. Április 27-én, az Avalon Sörkertben megrendezett első stand up csütörtökön a házigazda Vajtó Laci mellett, a Showder Klubból ismert Bruti és Sulyok Péter, valamint az ex-Bumerángos humorista, Rokker Zsolti gondoskodtak a remek hangulatról.

A hatalmas sikerre való tekintettel, május 25-én folytatódik a csütörtöki stand up őrület az Avalon Parkban! A jókedvről ezúttal a Showder Klub „hutyutyuja”, Lorán Barnabás Trabarna, a Frizbi Humorbajnokság győztese, a héliumhangú Szántó Sándor, valamint a Rádiókabaré humorfesztiválgyőztes Ürmös Zsolt gondoskodnak. Házigazda és humormentor: Vajtó Laci! Gyere el, és élvezd egy pohár ital és egy remek vacsora mellett a Stand Up Brigád nagy dumás humoristáinak a poénjait! A belépés DÍJTALAN!

Bővebben

Nyomtatás

Szezont zárnak a stand up humoristák

Május 18-án szezonzáró DUMAKABARÉ előadás a Vidám Színpadon! Az ATV stand up és sketch comedy műsora egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár. 

Májusi műsorunk fellépői:  Maksa Zoltán, Forgács Gábor, Éles István, Szép Bence, Heller Tamás, Nyertes Zsuzsa, Szikra László, Erdei Sándor, Orbán Sándor és Wéber Tamás. Műsorvezető: Beleznay Endre. Mindenkit szeretettel várunk Óbudán, az Eurocenter színháztermében (Bp., Bécsi út 154)! Műsorkezdés: 19 órakor. Jegyek 2000 Ft-os egységáron válthatók a helyszínen, valamint a jegy.hu oldalán. 

Bővebben

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek