Nyomtatás

Vigyázz, kész, kabaré!

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata újra támad! A Bethlen Téri Színházból ismert nagydumás  humorcsapat, 2018 tavaszán a KMO Művelődési Házban mutatja be legújabb közéleti kabaréját. 

A recept már ismert: végy tapasztalt kabarészínészeket és fiatal stand-up comedy humoristákat! Fűszerezd őket a pesti kabaré sikerjeleneteivel, egy jó adag stand-uppal és zenés paródiákkal. Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. Konferál és főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE. Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista ÉLES ISTVÁN, a Rádiókabaré humoristái, SZÉP BENCE és ÜRMÖS ZSOLT, valamint az RTL Klub műsoraiból ismert, VALKÓ ESZTER. Jegyek már vásárolhatók, kedvezményes, elővételes áron! Jegyvásárlás

Nyomtatás

Stand-up dumaest Nagykanizsán!

Kezdjük nevetéssel az évet! Újévköszöntő stand up comedy est Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban, január 4-én, 19 órai kezdettel. Fellépnek a Showder Klub népszerű humoristái.

Lorán Barnabás Trabarnaaki a belsőégésű motorok hangjaiára specializálta magát, amelyeket életképekbe illeszt. A népnyelvben Hutyutyuként élő humorista, a Magyar Rádió Humorfesztiváljának egyik győztese. Somogyi András, a Showder Klub legnépszerűbb parodistája, a leggyőzikébb Győzike, valamint színpadra lép a magyar humor jelenleg legfajsúlyosabb képviselője, a debreceni zenés humorista, Bruti! Jegyek vásárolhatók a Hevesi Sándor Művelődési Központban illetve a Mobilbarlang üzletekben. 

Nyomtatás

Vacsorás stand up estek Miskolcon

2018-ban is folytatódik a Stand Up Brigád humoristáinak stand up comedy sorozata Miskolcon! Töltsön el egy kellemes estét a televízióból ismert nagydumás humoristákkal a  La Mirage Étteremben! A Stand Up Brigád humoristái rengeteg nevetéssel, a La Mirage Étterem csapata pedig íncsiklandó vacsorával várják a miskolci poén gourmanokat!

A februári és márciusi stand up comedy esten fellépnek a legnépszerűbb stand up műsorok arcai. A Showder Klub állandó humoristája,  Lorán Barnabás Trabarna, a hazai humorégbolt álló csillaga, Maksa Zoltán, valamint a Dumakabaré műsorából is ismert Redenczki Marcsi.  A házigazda műsorvezető a Miskolci stand up betyár, Rokker Zsolti civil alteregója, Erdei Sándor. A közös vacsora a humoristákkal 18 órakor kezdődik, majd 19 órától a nevetésé a főszerep a La Mirage Étteremben. 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek