Nyomtatás

Ingyenes stand up estek Miskolcon!

A Showder Klub és a Rádiókabaré nagy dumás humoristái áprilistól Miskolcon is szórakoztatnak. Április 27-én, az Avalon Sörkertben megrendezett első stand up csütörtökön a házigazda Vajtó Laci mellett, a Showder Klubból ismert Bruti és Sulyok Péter, valamint az ex-Bumerángos humorista, Rokker Zsolti gondoskodtak a remek hangulatról.

A hatalmas sikerre való tekintettel, május 25-én folytatódik a csütörtöki stand up őrület az Avalon Parkban! A jókedvről ezúttal a Showder Klub „hutyutyuja”, Lorán Barnabás Trabarna, a Frizbi Humorbajnokság győztese, a héliumhangú Szántó Sándor, valamint a Rádiókabaré humorfesztiválgyőztes Ürmös Zsolt gondoskodnak. Házigazda és humormentor: Vajtó Laci! Gyere el, és élvezd egy pohár ital és egy remek vacsora mellett a Stand Up Brigád nagy dumás humoristáinak a poénjait! A belépés DÍJTALAN!

Bővebben

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek