Nyomtatás

Rendelhető stand up comedy műsorok

Stand up comedy humoristák önálló műsorai: 

1. Showder Klub humoristák stand up comedy műsora (30-50 perces önálló műsorok)

Rendelje meg a Stand Up Brigád humoristáinak önálló stand-up comedy műsorát, vagy válogasson többszereplős, stand up és kabaré estjeinkből! Az önálló, egy szereplős stand up comedy műsor esetén a stand up comedy humorista egyedül lép színpadra. Az önálló stand up műsor ez esetben 30 perces. Stand up fellépőink önálló műsorai kiváló választás falunapra, fesztiválra, céges rendezvényekre, vagy kávézók, klubok és éttermek részére is!

A Showder Klub műsorából ismert népszerű humoristák 30 perces műsorai. Egyes Showder Klub humoristák vállalnak 40-50 perces műsort is. Választható Showder Klub fellépők: Badár Sándor, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Beleznay Endre, Szőke András, Aradi Tibor, Somogyi András, Maksa Zoltán, Erdei Sándor, Varga Ferenc József. Valamint a Showder Klub 2015-ös felfedezettjei: Fülöp Viktor és Szikra László humoristák.

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

Humoristáink bemutatkozó anyagai ITT                            AJÁNLATKÉRÉS 

2. Stand up comedy fellépők a Rádiókabaréból (30-50 perces önálló műsorok)

A Rádiókabaré és a Comedy Central humoristáinak 30 perces műsorai. Választható fellépők: Bach Szilvia, Polgár Peti, Éles István, Ihos József, Gombos Tibor, Gombos Szabolcs, Gulyás Zoltán, Kövesdi Miklós Gábor, Markó Dániel, Szente Veres Adrienn, Szép Bence, Ürmös Zsolt.

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

Humoristáink bemutatkozó anyagai ITT                             AJÁNLATKÉRÉS 

3. A Stand Up Brigád OPEN MIC tehetségkutatóján feltűnt fiatal stand up comedy tehetségek 15 perces műsorai.

Választható fellépők: Hajdú Geri, Kuli Bálint, Kővári Máté, Sulyok Péter, Gaál Dani, Said Dani, Takács Marci, Zabolai Eszter Margó.

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

4. Stand up comedy humoristáink műsoraiból tetszés szerint összeállított, két-háromszereplős, 60-90 perces stand up comedy műsorok is megrendelhetők! 

A rendezvény költségvetésének függvényében egy vagy kér Showder Klubos humorista, és egy vagy két a Comedy Central műsoraiból vagy a Rádiókabaréból ismert előadó közös műsora. Vagy egy Showder Klubos fellépő és egy Rádiókabarés humorista közös műsora, a megrendelő igénye szerinti összeállításban.

 

Műsorrendelés: 

Telefon: 06-30-548-5828  
E-mail: info@standupbrigad.hu

AJÁNLATKÉRÉS


Többszereplős stand up comedy és kabaré műsorok:

1. EGY BOLOND NÉGYET CSINÁL  - ponyvakabaré 

Az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré, a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt - jelen esetben Rejtő Jenőt - fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új ponyvakabaréja. A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját  Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt!

 

 (Fotó: Dusa Gábor) 

Műsoridő: 100 perc. Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Szép Bence és Ürmös Zsolt. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter.

Videó előadásról: Egy bolond videó     Kritika az előadásról: Vaskarika Online

Műsorrendelés

Telefon: 06-30-548-5828  
E-mail: info@standupbrigad.hu

AJÁNLATKÉRÉS 


2. A HALLGATÁS ÁFA - kézműves kabaré 

A Stand Up Brigád kabaré társulata a Bethlen Téri Színházban megnyitotta az ország első kézműves poénfőzdéjét! Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt stand-up történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák, míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok! Mindez egyedi jelleggel, humoridegen anyagoktól mentesen! Garantáltan természetes tréfák egyenest a Stand Up Brigád céhműhelyéből. A kézműves kabaréban megidézzük Rejtő Jenő két klasszikus jelenetét, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA?

 

 (Fotó: Szirmai Klári - Clara Photo www.claraphoto.eu)

Műsoridő: 100 perc. Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Köllő Babett, Szép Bence és Ürmös Zsolt. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter.

Kispest TV tudósítás előadásunkról: KMO videó

Részletek a kabaréból: Videó 1. , Videó 2.

Műsorrendelés:
Telefon: 06-30-548-5828  
E-mail: info@standupbrigad.hu

AJÁNLATKÉRÉS


3. DUMAKABARÉ - stand up comedy est

Dumakabaré sorozatunk, melyet kifejezetten a közművelődési intézmények részére állítottunk össze, 2014 ősze óta nagy sikerrel fut a pesterzsébeti Csili Művelődési Központban. A háromszereplős, 2x45 perces stand-up comedy és kabaré esteken egy Showder Klub sztárfellépő (Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Kertész Ricsi, Somogyi András, Aradi Tibor, Varga Ferenc József, Bruti), valamint két Comedy Centralról és Rádiókabaréból ismert humorista lép színpadra. De igény szerint fellépnek az idősebb humorista generáció tagjai, Beleznay Endre, Ihos József, vagy a Karinthy gyűrűs Maksa Zoltán és Éles István is. A Duma Kabaré estek remek szórakozást biztosítanak a fiatalabb és idősebb generációknak egyaránt. A műsorokat minden esetben a megrendelő igényeit figyelembe véve állítjuk össze.  A Duma Kabaré esteket kifejezetten ajánljuk faluházak, művelődési házak és színházak részére! Hétköznapi megrendelés esetén a műsort kedvezményes áron tudjuk biztosítani. 

(A képek a Vidám Színpad Dumakabaré felvételén készültek.)

Műsorrendelés:
Telefon: 06-30-548-5828  
E-mail: info@standupbrigad.hu

AJÁNLATKÉRÉS


4. ARADI-VARGA SHOW  

Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában. A Mikroszkóp Színpadon a Showder Klub műsorában, és különböző tévéműsorokban, és a Rádiókabaréban szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. Idén, a több mint 10 éves közös munkásságukat szeretnék megünnepelni egy kétrészes humoresttel, melyben a hagyományos kabaré és a stand up műfaja egyaránt megtalálható. A Dumaszínházban is nagy sikerrel futó előadásuk során közös jelenetek, szóló stand up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude, Majka valamint ByeAlex is terítékre kerül zenés paródiák formájában, de nemcsak előadók, hanem zenés műfajok is górcső alá kerülnek.


Ennek során megtudhatjuk, hogy a Most múlik pontosan című magyar sláger, hogyan hangzana a világ számos zenei műfajában. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával. A prózai jelenetekben pedig a Rádiókabaréban nagy sikerrel futó „Ott felejtett mikrofon“ című sorozat néhány epizódját is bemutatják. 20 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.

Humorbrigádunk vállal stand up comedy előadásokat, a 30 perces egy szereplős stand up comedy műsortól kezdve, a 3-4 fellépős 90-120 perces,  komplett színházi estig. Rendeljen fellépőket a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré ismert előadói közül, vagy kérje a fiatal, feltörekvő humortitánok műsorát.

Közvetlen műsorrendelés: Ürmös Zsolt társulatvezető: Tel.: +36 30 548 5828 , email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha színvonalas, de mégis megfizethető árú kabaréműsort szeretne, kérje műsorajánlatunkat!

Műsorrendelés és ajánlatkérés:
Telefon: 06-30-548-5828
E-mail: info@standupbrigad.hu


Rendelhető stand up comedy műsorok: Badár Sándor stand up comedy humorista - Lorán Barnabás Trabarna stand up humorista - Rekop György Showder Klub humorista - Somogyi András a Showder Klub parodista - Maksa Zoltán Karinthy-gyűrűs stand up humorista - Varga Ferenc József  Karinthy-gyűrűs humorista - Aradi Tibor stand up comedy humorista - Bruti a Showder Klub fellépője - Polgár Peti a Morning Show zenés stand up comedy humoristája - Szikra László a Showder Klub stand up comedy fellépője - Gulyás Zoltán humorista-színész - Erdei Sándor  Rokker Zsoltti a Bumerángból - Ihos József humorista az ország kedvenc Kató nénije - Beleznay Endre színész-humorista - Kertész Ricsi a Showder klub fellépője -  Éles István Karinthy-gyűrűs parodista - Szente-Veres Adrienn stand up humorista - Gombos Szabolcs stand up comedy fellépő , Gombos Tibor a Comedy Central stand up comedy humoristája - Fülöp Viktor Showder Klub humorista - Kövesdi Miklós Gábor Humorfesztivál-díjas humorista - Szép Bence stand up comedy fellépő - Sulyok Péter a Showder Klub és Európa egyetlen vak humorista fellépője – Ürmös Zsolt Humorfesztivál-díjas stand up humorista - Szőke András Karinthy-gyűrűs humorista -  Szőke András és Badár Sándor közös stand up műsora. 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek