Nyomtatás

A hallgatás ÁFA - kézműves kabaré

A Stand Up Brigád kabaré társulata a Bethlen Téri Színházban megnyitotta az ország első kézműves poénfőzdéjét! Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt stand-up történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák, míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok! Mindez egyedi jelleggel, humoridegen anyagoktól mentesen! Garantáltan természetes tréfák egyenest a Stand Up Brigád céhműhelyéből.  

A kézműves kabaréban megidézzük Rejtő Jenő két klasszikus jelenetét, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA? Sőt, az est folyamán Éles Istvánnak köszönhetően színpadra lép Hofi Géza is!

Műsoridő: 100 perc. Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Valkó Eszter. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter.

Kispest TV tudósítás előadásunkról: KMO videó

Videó az előadásról: A hallgatás ÁFA Részlet 1.

Műsoridő: 2 x 50 perc

Műsorrendelés:  Tel.: 06-30-548-5828, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AJÁNLATKÉRÉS

Műsorplakát:

 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek