Nyomtatás

Humorista árak

Showder Klub fellépők megrendelése a legjobb áron!

Mennyibe kerül a Showder Klub stand-up comedy humoristáinak műsora?

A humorista árak attól függően változnak, hogy mennyire ismert az adott stand up comedy fellépő. A televíziós műsorokból (pl. Showder Klub, Comedy Central, Dumakabaré) ismert előadók fellépési díjai magasabbak a kevésbé ismert előadók árainál, hiszen több száz fellépéssel a hátuk mögött, kellő rutinnal garantálják a profi előadást és a rendezvény remek hangulatát.

Egy humor műsornál ráadásul a költségek is jóval kedvezőbbek, mint a zenei előadók esetében, hiszen egy stand up comedy humorista technikai igénye mindössze egy mikrofon és hangosítás.

A Showder Klub és más szórakoztató műsorok népszerű előadói - Lorán Barnabás TRABARNA, BRUTI, REKOP György, BADÁR Sándor, SZŐKE András, ARADI Tibor, VARGA Ferenc József, SOMOGYI András, MAKSA Zoltán, BELEZNAY Endre, ROKKER Zsolti, IHOS József, KERTÉSZ Ricsi, FÜLÖP Viktor, SZIKRA László és társaik - több száz fellépéssel a hátuk mögött garantálják a felhőtlen szórakozást.

Stand up humoristáink rendezvényeken műsorvezetést is vállalnak, nagy tapasztalattal vezetik végig a céges rendezvények, fesztiválok, bálok műsorait. Humoristáink garantálják a rendezvényen a jó hangulatot, a műsorvezetés mellett 30-40 perces stand up comedy műsort adnak, és az esetleges csúszásokat, vagy kisebb szüneteket is műsorral töltik ki.

Humor műsor megfizethető áron!

Társulatunknál közel 30 - televízió műsorokból és a Rádiókabaréból ismert - humorista műsora érhető el megfizethető áron. Közvetlenül az előadótól rendelheti meg a műsort, közvetítési díj nélkül. A Stand Up Brigád humoristáinak többsége alanyi ÁFA-mentes, így műsorrendelés esetén megspórolható a 27%-os ÁFA!

Mennyibe kerül egy humorista műsora?

Fellépőink többsége alanyi ÁFA-mentes, és a humoristáink tiszteletdíja az útiköltséget is tartalmazza, így nem kell a fellépti díjon felül még 80-100 Ft/km útiköltséget is kifizetni. A Stand Up Brigád televízióból ismert Showder Klubos humoristáinak 30 perces műsorai nálunk a legjobb áron, már 80 ezer Ft-tól megrendelhetők. Rádiókabarés humoristák műsorai már 60 ezer Ft-tól elérhetők!Ha rendezvényére humoristát keres, és szeretne megfizethető, korrekt áron minőségi humorműsor, hívjon bizalommal!

AJÁNLATKÉRÉS

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek