Nyomtatás

Stand up comedy tehetségkutatás


Stand up Klub és Open Mic tehetségkutató

tehetségkutatás

A stand-up comedy töretlen népszerűsége hívta életre 2014-ben a Bethlen Téri Színházban azt a Stand up Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Stand Up Brigád Rádiókabaréból, Showder Klubból és Comedy Centralról ismert humoristái szórakoztatják a humor szerelmeseit. A Stand up Klub rendezvényeinek OPEN MIC részében az ismert humoristák mellett, amatőr tehetségek is bemutatkoznak. 2018 őszétől újhelyszínen, az ELTE Izabella utcai klubjában, a LelkiFröccs Gardenben folytatódnak tehetségkutató stand up comedy estjeink Arra bátorítunk mindenkit, aki ki szeretné próbálni magát, milyen nagydumás a színpadon, jöjön! Hiszen nálunk "Tied a mikrofon, csak ne vidd haza!". Szeretettel várunk mindenkit a humorista tehetségkutatóra!

Open Mic estjeink fellépői közül többen bekerültek a Rádiókabaré és a Dumakabaré műsoraiba. Sőt, a Comedy Central "Magyarország Szereplek!" tehetségkutatójának két győztese - Zabolai Margó és Szabó Balázs is a Stand Up Brigád Open Mic estjein léptek először a világot jelentő deszkákra.


A klubesteken nemcsak a stand-up comedy műfaját kipróbálóknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is. Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, gyere és próbáld ki magad a LelkiFröccs Garden Stand Up Klubjában! A jelentkezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk!  

A OPEN MIC estek pontos időpontjai megtalálhatók a MŰSORNAPTÁR menüpontban.

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek