Nyomtatás

Stand up humoristánk a Fábry Showban

Brigádunk stand up humoristája, Varga Ferenc József a Fábry Show vendége volt. A Karinthy gyűrűs humorista a műsorban Fábry Sándor vendégeként elmesélte, hogy gyakorlatilag minden előzetes tapasztalat, illetve a barkácsolás trükkjeinek totális ismerete nélkül vágott bele a gitárkészítésbe.

Varga Feri jelenleg három, többé-kevésbé kész, saját gyártású gitár boldog tulajdonosa, igaz, a konyhaasztala, amelyen dekopírozott, már nem a régi fényében tündököl. Sőt, elmondása szerint az előszoba munkapadnak használt üvegasztalának állapota sem olyan, mint újkorában, és a lakkozás során még kedvenc kaszáspókja is örökre elmenekült a konyhából. Sőt, a műsorban a Showder Klub humoristája meg is szólaltatta saját készítésű gitárjait. Minden további részletet, csakúgy, mint a planétán egyedülálló gitárokat is, a Fábry 90. adásából ismerheti meg, ami a mediaklikk.hu oldalon visszanézhető.

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek