Nyomtatás

Remek kritikát kapott Dumakabarénk

„El tudnál menni a vasárnapi programra” – kérdezte a Vasvári Újság főszerkesztője tőlem egy telefonhívás alkalmával. Őszinte leszek: minimális volt a kedvem, leginkább azért, mert a vasárnap ellenére nagyon sok írni való dolgom volt, határidős sürgetéssel. De a kérdés egyben kérés volt a főszerkesztőtől. Engem delegált a programra.  Azért ez a hosszú bevezető, hogy elég nagy legyen a kontraszt: ugyanis végül egy pillanatra sem bántam meg, hogy aznap este nem a számítógéppel farkas szemet nézve töltöttem az időt.

Úgy éreztem, ezen az estén a színtársulat és a vasvári közönség is maximálisat nyújtott. A poénok valódi humorral teltek és nem faviccek voltak és minden ilyen humorbombát vett, nevetéssel jutalmazott a teltházas nézőtér. Egy sem hullt dolga végezetlenül, felfedezetlenül a földre, legyen az csak egy mondat, egy gesztus, egy arcjáték, vagy bármi apró a humor eszköztárából. 

Bővebben

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek