Nyomtatás

Érzékenyítő stand up comedy a Bethlen téren

December 3-án, a Fogyatékkal Élő Emberek Világnapján egy rendhagyó stand up comedy estre hívjuk a közönséget a Bethlen Téri Színházba.  A Showder Klub műsorából ismert fogyatékkalélő humorista Sulyok Péter, LÁTHATATLAN COMEDY című önálló estjével áll ezen az estén a közönség elé. 

Péter botorkálni hívja a nézőket az utcák, aluljárók, sikátorok árnyékába, a tabuk, a gátlások, a társadalmi előítéletek megostromlására, a korlátok és akadályok tűz alá vételére, szigorúan "vak" töltényekkel. Együtt bolyonghatunk a humoristával az információk és fél információk homályában. Az est folyamán Péter az életéről mesél, mindazon nehézségekről, melyeket mi emberek állítunk magunk elé. Önálló estje igazi hiánypótló előadás, a társadalmi felelősségvállalás, a szociális érzékenyítés és egy minőségi, szórakoztató stand up comedy előadás keveréke.

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alapprogram támogatásával valósul meg. 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek