Nyomtatás

Stand up comedy tehetségkutató

Új helyszínen folytatódnak ősztől a Stand Up Brigád tehetségkutató estjei.  2018 őszétől, két hetente, csütörtökönként, a LelkiFröccs Garden (Budapest, Izabela u. 46.) ad otthont Open Mic estjeinknek. Ha úgy érzed, nagy dumás vagy, és van benned legalább 5 perc jó duma, gyere el és próbáld ki a magad a Stand Up Brigád humorista műhelyében!

Keressük a stand up comedy ifjú titánjait. Ha Te is megfertőződtél a hülyeség faktorral, és úgy érzed, Te vagy a magyar Jeff Dunham, esetleg az új Bödőcs Tibor vagy a még újabb Badár Sándor, JELENTKEZZ! Open Mic estjeink fellépői közül többen bekerültek a Rádiókabaré műsorába, és a Comedy Central "Magyarország Szereplek!" tehetségkutatójának két győztese - Zabolai Margó és Szabó Balázs is a Bethlen téri stand up klubban léptek először a világot jelentő deszkákra. Gyere, és dumád be magad a Stand Up Brigád társulatába! A legjobbak bemutatkozhatnak a Dumakabaré műsorában. A jelentkezéseket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk. 

Tovább

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek