Nyomtatás

Dumakabaré felvételek a Vidám Színpadon

Ősszel is folytatódnak az ATV nagysikerű kabaréműsora, a DUMAKABARÉ felvételei a Vidám Színpadon. Bleznay Endre műsorvezetésével olyan a Rádiókabaréból, a Showder Klubból, vagy az egykori Vidám Színpadról ismert humoristák állnak színpadra, mint Bach Szilvia, Bruti, Maksa Zoltán, Szikra László, Galla Miklós, Ihos József, Forgács Gábor, Straub Dezső, Straub Péter, Sulyok Péter, Sás Péter, Heller Tamás, Magyar Attila, Koltai Róbert, Éles István, Fülöp Viktor, Gulyás Zoltán és még sokan mások.

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár. A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. 2018. őszi felvételi időpontjaink: november 12. és december 20. Jegyek vásárolhatók a jegy.hu oldalán és a Vidám Színpad jegypénztárában. 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek