Nyomtatás

Vacsorás stand up estek Budapesten

Töltsön el egy kellemes estét a televízióból ismert nagydumás humoristákkal, a Kodály köröndtől mindössze pár perc sétára, a Chez Daniel Étteremben! A Stand Up Brigád humoristái rengeteg nevetéssel, a Chez Daniel Étterem csapata pedig íncsiklandó vacsorával várják a poén gurmanokat! A stand up esteken fellépnek a legnépszerűbb stand up műsorok - a Showder Klub, a Dumakabaré, a Comedy Central bemutatja, és a Rádiókabaré ismert arcai, valamint feltörekvő humortitánok.  

A Chez Daniel stand up színpadán önálló esttel jelentkezik a Dumakabaré műsorvezetője, a humorista-színész–álriporter, Beleznay Endre. Fellép a Showder Klubból ismert Sulyok Péter, és a magyar dumarekorder, Szikra Laci. A Karinthy gyűrűs Éles István, a világ legügyetlenebb stand up bűvésze, Szép Bence, a humorfesztivál győztes Ürmös Zsolt, valamint a Rádiókabaréból és a Comedy Centralról ismert Gaál Dani és Szántó Sándor. Jegyek a készlet erejéig vásárolhatók a Bónuszbrigád oldalán, ITT! 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek