Nyomtatás

Jótékonysági humorest Egerben

stand up comedy humoristák Egerben

Az egész országot megrázta a szarvaskői Biró család története, akiknek februárban porig égett a házuk. A háromgyermekes család megsegítésére az Animus Egyesület a Stand Up Brigád humortársulattal közösen egy jótékonysági humorestet szervez az Egri Kulturális és Művészeti Központ Bartók téri színháztermébe 2019. április 30-án 19.00-tól.

A Showder Klub és a Rádiókabaré humoristái+egy meglepetés vendég jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére: segíts úgy, hogy nevetsz egy jót! A támogatói jegyeket 2500 Ft-os áron lehet megvásárolni az Agria Pláza I. emeleti Jeans House Farmerboltban, a Szent János u. 11-ben, a Prana Outdoorban, vagy a rendezvény előtt a helyszínen.

Nyomtatás

Bonyhádon a stand up humoristák

stand up comedy humoristák Bonyhádon

Május 17-én, Bonyhádon is megnyit az ország első kézműves poénfőzdéje. Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok.

A két felvonásos kézműves kabaréban megidéződik Rejtő Jenő két klasszikus jelenete, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA. Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Straub Péter, Szőlőskei Tímea, Ürmös Zsolt. Jegyek vásárolhatók a helyszínen.

Nyomtatás

Gegmenkők kabaré a Fészek Művészklubban

Stand up kabaré a Fészek Klubban

Május 22-én újra a Fészek művészklubban szórakoztatnak a Stand Up Brigád humoristái. Négy férfi, egy este, avagy duma és kabaré minden mennyiségben! A Gegmenők Kabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről kézre jár.

Két Karinthy-gyűrűs humorista, három Humorfesztivál győztes fellépő, négy érdekes művész! Figyelem! A Gegmenők Kabaré minden korosztály számára remek szórakozást biztosít. Kortárs kabaré jelenetek, stand up monológok, paródiák, egy ügyetlen bűvész, és Maksa Híradó. A műsor súlyosan károsíthatja a rekeszizmokat, és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. Szereplők: Ürmös Zsolt, Szép Bence, Maksa Zoltán, Éles István. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek