Nyomtatás

Bemutatkozás

A Stand Up Brigád - korábbi nevünkön BEEE Színpad - egy független humoristákból létrejött stand-up comedy társulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek pályára segítését és szakmai támogatását tartja. Fellépőink között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré ismert előadói, Humorfesztivál nyertes és Karinthy gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humortitánok.

A társulat 2009 tavaszán alakult meg a Mikroszkóp Színpad fiatal humoristáiból, ahol „Szójjá be!” címmel nagy sikerrel játszottuk stand up comedy estünket. 2010 ősze óta az ország számos pontján tartunk stand up comedy esteket. 2013-tól a Stand Up Brigád a Bethlen Téri Színházban talált otthonra, ahol a színház vezetőségével közösen azt a célt tűzték ki, hogy újraélesztik a Kellér Dezső nevével fémjelzett, pesti Csikágó egykori legendás kabaréját.

Társulatunk tagjai: Aradi Tibor, Beleznay Endre, Erdei Sándor, Éles István., Fülöp Viktor, Gombos Tibor, Gombos Szabolcs, Gulyás Zoltán, Kövesdi Miklós Gábor, Markó Dániel, Polgár Péter, Somogyi András, Szántó Sándor, Szente-Veres Adrienn, Szép Bence, Szikra László, Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József.

Vendégművészeink: Badár Sándor, Bruti, Szőke András, Maksa Zoltán, Kertész Ricsi, Lorán Barnabás Trabarna, Rekop György, Ihos József.

Társulatvezető: Ürmös Zsolt

Humorista koordinátor: Pálffy Magdolna

Tehetséggondozás: Szép Bence

Keresse stand up comedy és kabaré műsorainkat a Bethlen Téri Színházban (Budapest, Bethlen Gábor tér 3.), valamint a vidéki helyszíneken!  

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek