Társulatunk humoristái vállalnak stand up comedy előadásokat,
a 30 perces egy szereplős stand up comedy műsortól kezdve, a 3-4 fellépős 90-120 perces, komplett színházi estig.

Rendeljen fellépőket a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré ismert előadói közül, vagy kérje a fiatal, feltörekvő humortitánok műsorát.

Stand up comedy humoristák önálló műsorai

Showder Klub fellépők önálló műsora

Az önálló, egy szereplős stand up comedy műsor esetén a stand up comedy humorista egyedül lép színpadra. Az önálló stand up műsor ez esetben 30-40 perces. Egyes Showder Klub humoristák vállalnak 40-50 perces műsort is.

Stand up fellépőink önálló műsorai kiváló választás falunapra, fesztiválra, céges rendezvényekre, vagy kávézók, klubok és éttermek részére is!

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

Választható Showder Klub fellépők

ARANYOSI Péter, BADÁR Sándor, BADÁR Tamás, Lorán Barnabás TRABARNA, REKOP György, SZŐKE András, ARADI Tibor, VARGA Ferenc József, SOMOGYI András, KERTÉSZ Ricsi, FÜLÖP Viktor, SZIKRA László, SULYOK Péter, valamint a Showder Klub új felfedezettje Gaál Dániel humoristák.

Stand up comedy fellépők a Rádiókabaréból

A Rádiókabaré és a Comedy Central humoristáinak 30-40 perces műsorai. 

Választható fellépők: BACH Szilvia, POLGÁR Peti, ÉLES István, IHOS József, ROKKER ZSOLTI (alias ERDEI Sándor), GOMBOS Tibor, GOMBOS Szabolcs, KÖVESDI Miklós Gábor, MAKSA Zoltán, SZENTE-VERESS Adrienn, SZÉP Bence, ÜRMÖS Zsolt.

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

Stand up comedy műsorok céges rendezvényre

Stand up comedy show pálinkakóstolással

Erdei Sándor (művésznevén Rokker Zsolti)  2009 óta foglalkozik pálinkakészítéssel, s ez idő alatt szép sikereket ért el, több aranyérem és champion díjas pálinkát is készített. 

Ezeket a pálinkákat kóstoltatja végig egy kabaréesttel egybekötött műsorban, melynek során egyfajta pálinka sommelier-ként elmondja a pálinkakészítés során szerzett élményeit, tapasztalatait. 

A kóstoló után megadva az alaphangulatot, egy nagysikerű stand up comedy show következik, mely során garantáltan nem csak a pálinkától fognak dülöngélni az egybegyűltek! 

Ajánljuk céges rendezvényekre, családi ünnepségekre, születésnapokra, esküvőkre.

Láthatatlan Comedy: Érzékenyítő stand up comedy Sulyok Péterrel

A Showder Klubból ismert fogyatékossággal élő fiatal humorista, 17 éves korában veszítette el látását. Mégis fúr-farag, barkácsol, gyermeket nevel, dolgozik, és viccet farag mindennapjaiból. 

A Láthatatlan Comedy című előadás mindazon kérdésekről szól, amit a hétköznapok során az emberek, és mi magunk sem merünk feltenni. Péter mesél az életéről, mindazon nehézségekről, melyet mi állítunk magunk elé. Nem kíván missziót hirdetni, nem szeretne szemléletet formálni. 

Sulyok Péter önálló estje igazi hiánypótló előadás, a társadalmi felelősségvállalás, a szociális érzékenyítés, és egy minőségi stand up comedy előadás keveréke. A műsort kifejezetten ajánljuk művelődési intézményeknek, cégek valamint iskolák számára.

Szép Bence cégre szabott, interaktív stand up comedy és bűvészműsora

A cégre/iparágra szabott, egyedi igények alapján összeállított interaktív, színpadi stand up bűvész-show zenével, trükkökkel és elementáris humorral! Egyedi igények megvalósítása, kérés szerinti műsorelemek műsorba építése – több mint 20 éves színpadi tapasztalattal!

Újdonság, amit semmilyen ismert humorista nem csinál Magyarországon: egy cégre-munkatársakra szabott, interaktív műsorelem, amelynek keretében a rendezvény résztvevői is a műsor főszereplőivé válnak az okostelefonjuk és internet segítségével! A közös játék izgalma és rengeteg humor egy műsorban, amely a cégről szól!

Technikai igények: működő hangosítás technikussal, wifi-mobilnet kapcsolat lehetősége, vetítővászon.

Műsorrendelés személyesen vagy online

Stand up comedy humoristáink műsoraiból tetszés szerint összeállíthatja, két-háromszereplős, 60-90 perces stand up comedy előadásukat

A rendezvény költségvetésének függvényében egyszerre megrendelheti egy vagy két Showder Klubos humorista, és egy vagy két a Comedy Central műsoraiból vagy a Rádiókabaréból ismert előadó közös műsorát. Vagy választhatja egy Showder Klubos fellépő és egy Rádiókabarés humorista közös műsorát, a megrendelő igénye szerinti összeállításban.

Ürmös Zsolt műsorrendelés - Stand Up Brigád

Ürmös Zsolt

Humorista, Stand Up Brigád társulatvezető
06-30-548-5828
musorrendeles@standuphumoristak.hu