Többszereplős stand up és kabaré estjeink garantált szórakozást biztosítanak minden korosztály számára.

A kortárs kabaré estek mellett megtalálhatók kínálatunkban Aradi Tibor és Varga Ferenc József, a Szőke-Badár páros, valamint Aranyosi Péter és Vida Péter egész estés stand up comedy műsora is.

Kabaréestek csak a Stand up Brigád kínálatában!

EGY BOLOND NÉGYET CSINÁL - ponyvakabaré​

Végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a ponyvakabaré. 

A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt!

Műsoridő: 2 x 50 perc. 

Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Szép Bence és Ürmös Zsolt. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter.

Egy bolond négyet csinál kabaré
Hallgatás ÁFA kabaré

A HALLGATÁS ÁFA - kézműves kabaré

Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt stand-up történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák, míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok! Mindez egyedi jelleggel, humoridegen anyagoktól mentesen!

Garantáltan természetes tréfák egyenest a Stand Up Brigád céhműhelyéből. A kézműves kabaréban megidézzük Rejtő Jenő két klasszikus jelenetét, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA?

Műsoridő: 100 perc. 

Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Valkó Eszter/Mezei Léda, Szép Bence és Ürmös Zsolt. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter.

VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ!

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata újra támad! A recept már ismert: végy tapasztalt kabarészínészeket és stand-up comedy humoristákat! Fűszerezd őket a pesti kabaré siker jeleneteivel, egy jó adag stand-uppal és zenés paródiákkal.

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. Konferál és főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE. 

Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista ÉLES ISTVÁN, a Rádiókabaré humoristái, SZÉP BENCE és ÜRMÖS ZSOLT, valamint VALKÓ ESZTER / MEZEI LÉDA.

Műsoridő: 2 x 50 perc.

Vigyázz, kész, kabaré!

Humorista duók rendelhető műsorai

ARADI-VARGA SHOW

A Dumaszínházban is nagy sikerrel futó előadásuk során közös jelenetek, szóló stand up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude, Majka valamint ByeAlex is terítékre kerül zenés paródiák formájában, de nemcsak előadók, hanem zenés műfajok is górcső alá kerülnek. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával. 

A prózai jelenetekben pedig a Rádiókabaréban nagy sikerrel futó „Ott felejtett mikrofon“ című sorozat néhány epizódját is bemutatják. 20 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.

Műsoridő: 2 x 50 perc.

Aradi-Varga Duo

Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában. A Mikroszkóp Színpadon a Showder Klub műsorában, és különböző tévéműsorokban, és a Rádiókabaréban szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. 

Aranyosi-Vida

Miskolci gyökerek

ARANYOSI Péter humorista és VIDA Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című közös műsorukban a miskolci fiatalság, a középiskolai kalandok, a miskolci show-ska zenekar, a legendás Kabinet Rt. és a Diósgyőr focicsapata kapcsán ontják a poénokat és a borsodi történeteket. 

A két humorista még középiskolai tanulmányaik idejéből ismerik egymást, erre utal a “Miskolci gyökerek” cím is. Ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is. “Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz.”

Műsoridő: 2 x 40 perc.

A Retró visszavág - MAKSA Zoltán és NÁDAS György közös műsora.

Van, ami a humorban örök: nemcsak poénok, hanem feledhetetlen előadók, szerzők. Nemzedékek nőttek fel Maksa Zoltán hírein, vagy Nádas György figuráin. A magyar humor és mondhatni néplélek két zseniális alakjának közös estjén felidézik számunkra a Rádiókabaré aranykorának legjobb pillanatait. Mert ezen az estén nem csak a Birodalom, de A Retró is visszavág, és megmutatja, mit tud.

Műsoridő: 2 x 40 perc.

Nádas György
Maksa Zoltán

Műsorrendelés személyesen vagy online

Stand up comedy humoristáink műsoraiból tetszés szerint összeállíthatja, két-háromszereplős, 60-90 perces stand up comedy előadásukat

A rendezvény költségvetésének függvényében egyszerre megrendelheti egy vagy két Showder Klubos humorista, és egy vagy két a Comedy Central műsoraiból vagy a Rádiókabaréból ismert előadó közös műsorát. Vagy választhatja egy Showder Klubos fellépő és egy Rádiókabarés humorista közös műsorát, a megrendelő igénye szerinti összeállításban.

Ürmös Zsolt műsorrendelés - Stand Up Brigád

Ürmös Zsolt

Humorista, Stand Up Brigád társulatvezető
06-30-548-5828
musorrendeles@standuphumoristak.hu