You are currently viewing Márciusi stand up comedy műsorok

Márciusi stand up comedy műsorok

A régi és új helyszíneiken változatos stand up comedy műsorokkal várják a nevetésre vágyó közönséget a Stand Up Brigád humoristái márciusban is.

Szikra Laci Stand up comedy műsora Miskolcon

Március 23-án, immár negyedik egész estés önálló estjével tér vissza a Miskolci megyeszékhelyre a Mama és Papa karanténban videók népszerű alkotója, Szikra Laci. A Showder Klub humoristája, Mama és Papa legfrissebb történeteivel érkezik a Gárdonyi Géza Művelődési Házba. Rizsacsökkentés című stand up comedy műsorából többek között kiderül, hogyan vészelte át Mama és Papa a rezsiválságot, a fejére tudja-e húzni Papa az ársapkát, és hogy még mindig ugyanolyan mocsok-e a Gizi?  

Jegyek válthatók Szikra Laci stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

A Stand Up Brigád stand up comedy sorozatot inídít Budapesten, a Zuglói Civil Házban. Az első két fellépőként Bach Szilvia és a Showder Klub humoristája, Lorán Barnabás Trabarna mutatják be stand up comedy műsorukat.

Március 24-én, pénteken, Bach Szilvia „Storizom a situt” című stand up comedy műsorával indítjuk a humorsorozatot.

Bach Szilvia, az ország első női humoristája, aki paródiáival immár több mint 30 éve szórakoztatja a nagyérdeműt. 2017-ben született meg Szilvi szókimondó karaktere Jolika, a roma asszonyság, akit azonnal megkedvelt a közönség, és azóta szinte nincs is Rádiókabaré felvétel nélküle. Jolika most a Zuglói Civil Ház színpadán áll színpadra, hogy elmesélje, mi történt Dzseniferkével, hogy van Anyuka, és mit csinált már megint a Kálmán.

Jegyek válthatók Bach Szilvia stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Új Aradi Varga Show bemutató Jászberényben

Ide is jövünk többet címmel új humoresttel jelentkezik a Rádiókabaré és az ATV ismert humorista párosa. Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve 1992 óta elválaszthatatlan a hazai humor világában. Az Aradi Varga Show két oszlopa, a  Rádiókabaré legnépszerűbb humorpárosa legújabb estjében sem változtat a bevált recepten. Jelenetek, stand up comedy monológok és zenés paródiák elegye teszi változatossá új műsorukat, mely minden korosztályt garantáltan megnevettet, legyen az tinédzser, középkorú vagy nyugdíjas. Sőt, új műsorukban betartják az estjeik végén tett ígéretüket, és ide is jönnek többet! Új kabaré estjüket március 31-én, Jászberényben mutatják be, majd országos turnéra is indulnak a produkcióval.

Jegyek válthatók a jászberényi Aradi-Varga páros stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Lorán Barnabás Trabarna új stand up comedy műsora Békéscsabán

A Showder Klub humoristája ledobja az ékszíjat. A népnyelvben csak Hutyutyuként ismert állócsillag egész estés műsorral érkezik Békéscsabára. És bár Trabarna a belsőégésű motorok hangjára specializálta magát, képes a beszédre is…, bár nem garantáljuk, hogy mondanivalója teljes mértékben nélkülözi a Zsiguli hangot.

Bolondok napi stand up comedy műsor Kőbányán

Bruti stand up comedy műsora április 1-én az Újhegyi Közösségi Házban! A Showder Klub népszerű humoristája, Bruti – „Lököm a sódert” című műsorában, betekintést nyerhetünk az ismert humorista küzdelmébe a kilókkal, önmagával és a hülyékkel. Önirónia és pikírt humor 80 percben.

Jegyek vásárolhatók a márciusi stand up comedy műsorokra a tixa.hu oldalon.