Showder Klub humoristák kedvező áron! Társulatunk humoristái vállalnak stand up comedy előadásokat,
a 30 perces egy szereplős stand up comedy műsortól kezdve, a 3-4 fellépős 90-120 perces, komplett színházi estig.

Rendeljen fellépőket a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré ismert humoristái közül, vagy kérje a fiatal, feltörekvő humortitánok műsorát.

Showder Klub és Rádiókabaré humoristák önálló műsorai

Showder Klub fellépők önálló műsora

Az önálló, egyszereplős stand up comedy műsor esetén a stand up comedy humorista egyedül lép színpadra. Az önálló stand up műsor ez esetben 30-40 perces. Egyes Showder Klub humoristák vállalnak 40-50 perces műsort is.

Stand up fellépőink önálló műsorai kiváló választás falunapra, fesztiválra, céges rendezvényekre, vagy kávézók, klubok és éttermek részére is!

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

Választható Showder Klub humoristák

ARANYOSI Péter, BADÁR Sándor, BADÁR Tamás, Lorán Barnabás TRABARNA, REKOP György, SZŐKE András, ARADI Tibor, VARGA Ferenc József, SOMOGYI András, KERTÉSZ Ricsi, FÜLÖP Viktor, SZIKRA László, SULYOK Péter, valamint a Showder Klub új felfedezettje GAÁL Dániel humorista.

Stand up comedy fellépők a Rádiókabaréból

A Showder Klub előadói mellett a Rádiókabaré és a Comedy Central humoristák 30-40 perces műsorai is elérhetőek. 

Választható fellépők: BACH Szilvia, BELEZNAY Endre, MAKSA Zoltán, NÁDAS György, POLGÁR Peti, ÉLES István, IHOS József, ROKKER ZSOLTI (alias ERDEI Sándor), GOMBOS Tibor, GOMBOS Szabolcs, KÖVESDI Miklós Gábor, SZENTE-VERESS Adrienn, SZÉP Bence, ÜRMÖS Zsolt.

Technikai igény: 1 db mikrofon hangosítással.

70-90 perces önálló stand up comedy estek

Szikra László stand up comedy estek

Szikra Laci a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája. Az egyik legtermékenyebb hazai stand up fellépő, hivatalos magyar dumarekorder, 9 óra 8 perces folyamatos stand up comedy műsorával. A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet  Laci vicces karantén videói. Mama és Papa telefonhívásai a karanténból, olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy a videók pár hónap alatt 50 milliós össznézettséget értek el a Facebookon. 

A rajongói kéréseknek eleget téve, Mama és Papa turnéra indul, hogy a karanténból kiszabadulva, Laci „Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi” és a „Hinta-pálinka” című önálló estjein, élőben is elmeséljék legújabb élményeiket. A 90 perces stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és  az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.

Úton-útfélen - Badár Sándor önálló estje

Badár Sándor a bakterházból indult, és bár az óta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Improvizatív humorista, karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható.

Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ő a „hángérien Brad Pitt”, aki bejárta már a fél világot. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett. Úton-útfélen című önálló estje egy izgalmas, és nevetéssel teli kalandozás Tokiótól Bamakóig.

Stand up comedy műsorok céges rendezvényre

Stand up comedy show pálinkakóstolással

Erdei Sándor (művésznevén Rokker Zsolti)  2009 óta foglalkozik pálinkakészítéssel, s ez idő alatt szép sikereket ért el, több aranyérem és champion díjas pálinkát is készített. 

Ezeket a pálinkákat kóstoltatja végig egy kabaréesttel egybekötött műsorban, melynek során egyfajta pálinka sommelier-ként elmondja a pálinkakészítés során szerzett élményeit, tapasztalatait. 

A kóstoló után megadva az alaphangulatot, egy nagysikerű stand up comedy show következik, mely során garantáltan nem csak a pálinkától fognak dülöngélni az egybegyűltek! 

Ajánljuk céges rendezvényekre, családi ünnepségekre, születésnapokra, esküvőkre.

Láthatatlan Comedy: Érzékenyítő stand up comedy Sulyok Péterrel

A Showder Klubból ismert fogyatékossággal élő fiatal humorista, 17 éves korában veszítette el látását. Mégis fúr-farag, barkácsol, gyermeket nevel, dolgozik, és viccet farag mindennapjaiból. 

A Láthatatlan Comedy című előadás mindazon kérdésekről szól, amit a hétköznapok során az emberek, és mi magunk sem merünk feltenni. Péter mesél az életéről, mindazon nehézségekről, melyet mi állítunk magunk elé. Nem kíván missziót hirdetni, nem szeretne szemléletet formálni. 

Sulyok Péter önálló estje igazi hiánypótló előadás, a társadalmi felelősségvállalás, a szociális érzékenyítés, és egy minőségi stand up comedy előadás keveréke. A műsort kifejezetten ajánljuk művelődési intézményeknek, cégek valamint iskolák számára.

Szép Bence cégre szabott, interaktív stand up comedy és bűvészműsora

A cégre/iparágra szabott, egyedi igények alapján összeállított interaktív, színpadi stand up bűvész-show zenével, trükkökkel és elementáris humorral! Egyedi igények megvalósítása, kérés szerinti műsorelemek műsorba építése – több mint 20 éves színpadi tapasztalattal!

Újdonság, amit semmilyen ismert humorista nem csinál Magyarországon: egy cégre-munkatársakra szabott, interaktív műsorelem, amelynek keretében a rendezvény résztvevői is a műsor főszereplőivé válnak az okostelefonjuk és internet segítségével! A közös játék izgalma és rengeteg humor egy műsorban, amely a cégről szól!

Technikai igények: működő hangosítás technikussal, wifi-mobilnet kapcsolat lehetősége, vetítővászon.

Humorista rendelés személyesen vagy online

Stand up comedy humoristáink műsoraiból tetszés szerint összeállíthatja, két-háromszereplős, 60-90 perces stand up comedy előadásukat

A rendezvény költségvetésének függvényében egyszerre megrendelheti egy vagy két Showder Klub humorista, és egy vagy két a Comedy Central műsoraiból vagy a Rádiókabaréból ismert előadó közös műsorát. Vagy választhatja  Showder Klubos fellépők és  Rádiókabarés humoristák közös műsorát, a megrendelő igénye szerinti összeállításban.

Ürmös Zsolt műsorrendelés - Stand Up Brigád

Ürmös Zsolt

Humorista, Stand Up Brigád társulatvezető
06-30-548-5828
musorrendeles@standuphumoristak.hu