A többszereplős stand up comedy és kabaré műsorok garantált szórakozást biztosítanak minden korosztály számára.

Mert nálunk a kortárs kabaré estek mellett megtalálhatók kínálatunkban Aradi Tibor és Varga Ferenc József, a Szőke-Badár páros, Aranyosi Péter és Vida Péter, valamint Somogyi András, Szikra László, Lorán Barnabás Trabarna és Rekop György, Showder Klub humoristák több szereplős, 90 perces stand up comedy műsorai is.

Stand up kabaré és comedy műsorokcsak a Stand Up Brigád társulat kínálatában!

EGY BOLOND NÉGYET CSINÁL - ponyvakabaré​

Végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Stand Up Brigád kortárs comedy műsora, a ponyvakabaré

A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt!

A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter. Műsoridő: 2 x 50 perc. 

Egy bolond négyet csinál kabaré
Hallgatás ÁFA kabaré

A HALLGATÁS ÁFA - kézműves kabaré

Gondosan válogatott tréfák, tökéletesre csiszolt stand-up történetek, kiérlelt klasszikus kabaréjelenetek, mesterséges színezéktől mentes paródiák, míves slusszpoénokkal. Kézzel írt monológok, szájjal mondott szövegek, fülbemászó dallamok! Mindez egyedi jelleggel, humoridegen anyagoktól mentesen!A kézműves kabaréban megidézzük Rejtő Jenő két klasszikus jelenetét, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA? 

Szereplők: Beleznay Endre, Éles István, Szőlőskei Tímea, Szép Bence és Ürmös Zsolt. A jeleneteket írták: Éles István, Rejtő Jenő, Ürmös Zsolt és Szép Bence. Zene: Polgár Péter. Műsoridő: 100 perc. 

VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ!

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata újra támad! A recept már ismert: végy tapasztalt kabarészínészeket és stand up comedy humoristákat! Fűszerezd őket a pesti kabaré siker jeleneteivel, egy jó adag stand-uppal és zenés paródiákkal. Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand up comedy műsorok legjobb pillanatait. Konferál és főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE. 

Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista Éles István, a Rádiókabaré humoristái, Szép Bence és Ürmös Zsolt, valamint Szőlőskei Tímea.  Műsoridő: 2 x 50 perc.

Vigyázz, kész, kabaré!

Humorista párosok stand up comedy és kabaré műsorai

ARADI-VARGA SHOW

A Dumaszínházban is nagy sikerrel futó műsoruk során közös jelenetek, szóló stand up comedy elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude, Majka valamint ByeAlex is terítékre kerül zenés paródiák formájában, de nemcsak előadók, hanem zenés műfajok is górcső alá kerülnek. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával. 

A prózai jelenetekben pedig a Rádiókabaréban nagy sikerrel futó „Ott felejtett mikrofon“ című sorozat néhány epizódját is bemutatják. 20 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.

Műsoridő: 2 x 50 perc.

Aradi-Varga Duo

Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve1992 óta elválaszthatatlan a kabaré és a stand up humor világában. A Mikroszkóp Színpadon a Showder Klub műsorában, és különböző tévéműsorokban, és a Rádiókabaréban szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. 

Aranyosi-Vida

Miskolci gyökerek

ARANYOSI Péter humorista és VIDA Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című stand up comedy műsorukban a miskolci fiatalság, a középiskolai kalandok, a miskolci show-ska zenekar, a legendás Kabinet Rt. és a Diósgyőr focicsapata kapcsán ontják a poénokat és a borsodi történeteket. 

Az előadásról így vall Aranyosi Péter:  “Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz.” Műsoridő: 2 x 40 perc.

A Retró visszavág - MAKSA Zoltán és NÁDAS György közös műsora.

Van, ami a humorban örök: nemcsak poénok, hanem feledhetetlen előadók, szerzők. Nemzedékek nőttek fel Maksa Zoltán hírein, vagy Nádas György figuráin. A magyar humor és mondhatni néplélek két zseniális alakjának közös estjén felidézik számunkra a Rádiókabaré aranykorának legjobb pillanatait. Mert ezen az estén nem csak a Birodalom, de A Retró is visszavág, és megmutatja, mit tud.

Műsoridő: 2 x 40 perc.

Nádas György
Maksa Zoltán humorista
Lorán Barnabás Trabarna

Stand up comedy est a Showder Klub sztárjaival

Showder Klub a javából! Két ismert, népszerű Showder Klub humorista, 2 x 40 perces műsora. Klasszikus stand up comedy est, garantáltan a legjobb poénokkal. A fellépők az est folyamán humorpergőtűz alá veszik a közönség rekeszizmait, és garantáljuk, hogy a nevetéstől szem nem marad szárazon. Választható fellépők tetszőleges összeállításban: Lorán Barnabás Trabarna, Somogyi András, Rekop György, Bruti és a Mama-Papa karanténban videók alkotója, Szikra László.

A műsort hétköznapi megrendelés esetén kedvezményes áron biztosítjuk. 

Műsorrendelés személyesen vagy online

Stand up comedy humoristáink műsoraiból tetszés szerint összeállíthatja, két-háromszereplős, 60-90 perces stand up comedy előadásukat

A rendezvény költségvetésének függvényében megrendelheti két Showder Klubos humorista, és egy vagy két a Comedy Central műsoraiból vagy a Rádiókabaréból ismert előadó közös műsorát is. Vagy választhatja egy Showder Klubos fellépő és egy Rádiókabarés humorista közös műsorát, a megrendelő igénye szerinti összeállításban.

Ürmös Zsolt műsorrendelés - Stand Up Brigád

Ürmös Zsolt

Humorista, Stand Up Brigád társulatvezető
06-30-548-5828
musorrendeles@standuphumoristak.hu