You are currently viewing Stand up kabaré Tiszadadán
Egy bolond négyet csinál kabaré

Stand up kabaré Tiszadadán

Kabaréval köszöntik az újévet Tiszadadán. Társulatunk legnépszerűbb stand up kabaré előadása, az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré január 14-én a tiszadadai Művelődési Házban vendégszerepel. 

Az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré, a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új ponyvakabaréja.

A színpadra lépő bolondok között találjuk az est konferansziéját, Beleznay Endrét, a Rádiókabaré humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát, Éles Istvánt! Sőt, akinek még ez sem elég, minden előadásban színpadra lép a Bethlen Téri Színház stand up klubjának egy-egy fiatal tehetsége is.

Figyelem a műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmát, és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg vicces szomszédját! A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!