You are currently viewing Szikra Laci új stand up estje

Szikra Laci új stand up estje

Magyarország dumarekordere új önálló esttel lép a közönség elé. 

Laci nagysikerű, „Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi!” című önálló estje után elkészült a „Hinta-pálinka, avagy a pelenkától a cefrés hordóig” című egész estés stand up opusza.

Mikor keletkezett a világegyetem? Tényleg laborból szabadult el a koronavírus? Mi lehet az emberiség jövője a Földön? Ki nyeri a választásokat? Ezek azok a kérdések, amelyekre Szikra Laci új önálló estjén biztos nem kapunk választ. Viszont 90 perc kacagás és felhőtlen szórakozás garantált azoknak, akik ellátogatnak a Showder Klub humoristájának legújabb stand up comedy estjére. 

Szikra László, Magyarország hivatalos duma-rekordereként új műsorában tovább árnyalja a vidéki élet szépségeit. Gyakorló kispapaként beavat bennünket a falusi gyermeknevelés rejtelmeibe, az italozási népszokásokba, és kocsmazoológusként bemutatja a söntéspultok környékének izgalmas élővilágát. 

Természetesen a karanténból kiszabadulva Mama és Papa is Lacival tart, hogy ők is elmeséljék legfrissebb pletykáikat, és hogy mit csinált már megint az a mocsok Gizi!