You are currently viewing Trabarna és Rekop György közös stand up comedy műsora

Trabarna és Rekop György közös stand up comedy műsora

Közös stand up comedy műsorral jelentkezik Lorán Barnabás Trabarna és Rekop György. 

A Showder Klub humoristák végeláthatatlan poén-kavalkádja várja mindazokat, akik ellátogatnak Rekop Gyuri és Lorán Barnabás Trabarna közös stand up comedy műsorára. 

Adott két stand up comedy humorista, Lorán Barnabás és Rekop György, két teljesen különböző ember. Egy dolog biztosan összeköti őket: a humor, amit magas színvonalon művelnek. Valamint az, hogy a kórlapjukon a rekeszizomfeszítő képesség biztosan elfoglal egy sort.

Rekop Gyuri tanárként diplomázott, és a szakmában is dolgozott. A hajnélküli lovag, aki egyszer már visszanyerte Erdélyt pókeren. A XX. kerület baseball-sapkás réme, ex-birkózó, Trollfocista, népes családdal és szigorú elvekkel. Egykötetes író, a Showder Klub állandó tagja, regisztráció nélküli szurkoló! Mottója: „Nőt, kocsit cserélhetsz, klubot soha!”.

Trabarna a nemzet hu-tyu-tyu-ja, a nép Trabantja, minden idők Barkasza. Az ember a gépben. A Showder Klub állandó fellépője a műsor alapító csapatának tagja, a Magyar Rádió Kabaré egyik állandó szerzője. Könyvet nem ír, nem írt. Olvas. Szereti az autókat és ért is hozzájuk, szeret is róluk beszélni, de ezt saját érdekükben ne feszegessék.

A  „Van kettő agy nélkül” című produkció humoristáiban közös, hogy mindkét fellépő a Dumaszínház és a Showder Klub vizein evezve vált népszerűvé. Trabarnát az autó hangutánzás koronázatlan királyaként ismerhette meg az ország, míg Rekop Gyurinak a laza telepi gyerek stílusa adja egyediségét.

Elmondásuk szerint remekül kiegészítik egymást, mivel poénjaik, ötleteik a másikat inspirálják. A közös est ötlete egy közös fellépés alkalmával jött, amelyet tettek követtek és a kezdetben véletlenszerű poénhalmazból született meg a közönség által is nagyon kedvelt produkció. Az előadás érdekessége, hogy Barna némileg szakított az autóhangokkal és egy másik oldaláról is megmutatkozik a nézőknek.

A két humorista nem akarja megváltani a világot, tanítani sem szeretne, egyszerűen szórakoztatni akar, és ez az est erre mindenképpen jó alkalmat szolgáltat az érdeklődőknek.

A két humorista közös stand up comedy estje megrendelhető céges rendezvényre, vagy privát alkalmakra is.