You are currently viewing Aradi-Varga Show a közösségi házban

Aradi-Varga Show a közösségi házban

Új műsorral érkezik februárban az Aradi-Varga humorista páros a Kondor Béla Közösségi Házba. A nagysikerű „Mondom a Ferinek, Tibi!” című kabaré estjük után, február 26-án  „Műszaki Hiba” című egész estés humor műsorukkal tér vissza Aradi és Varga a Kult18 intézményének színpadára.

Aradi Tibor és Varga Ferenc József neve az elmúlt években szinte összeforrt. A  Mikroszkóp Színpadon és a különböző tévéműsorokban (Showder Klub, Dumakabaré, Aradi-Varga Show), valamint a Rádiókabaréban  szinte mindig egymás mellett tűntek fel, mint humorista páros. Humorestjükben a hagyományos kabaré és a stand up comedy műfaja egyaránt megtalálható.

A Műszaki hiba című előadásuk során közös jelenetek, szóló stand up elemek, valamint számos zenés paródia is elhangzik. A régi nagy előadók, Charlie, Demjén Ferenc, Szikora Róbert és a mai zenei élet képviselői, a Magna Cum Laude és Majka is terítékre kerül zenés paródiák formájában. Ráadásként a két humorista a lakodalmas zene világába is elkalauzolja a nézőket néhány „csodálatos“ dal előadásával és egy szerencsés néző két különleges ajándékkal is gazdagodhat. A Rádiókabaréban nagysikerrel futó jeleneteik is bemutatásra kerülnek. Közel 30 év munkásságának gyümölcse rajzolódik ki ezen az estén, ahol a nevetés minden korosztály számára garantált.
Az előadás időtartama 2×50 perc, két részben, szünettel

Jegyek 1900 Ft-os áron vásárolhatók a művelődési intézmény jegypénztárában, valamint online az eventim.hu oldalon.