You are currently viewing Somogyi András újabb paródiája 

Somogyi András újabb paródiája 

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a Showder Klub népszerű humoristájának, Somogyi Ándrás parodista videói a legnagyobb videomegosztó portálon.

Somogyi András, a népszerű humorista, parodista most nagyot gurított. Alig egy nap se kellett neki és a Showder Klub humoristája elkészítette Orbán Viktor évértékelőjének paródia változatát.

Túlzás nélkül el mondható, hogy a parodista Somogyi András immár a legaktívabb stand up humorista címre tőr. Gyakorlatilag kevesebb, mint 24 óra kellett a humoristának és elkészített Orbán Viktor évértékelőjének paródia változatát is. 

Mint a parodista egy korábbi interjúban elmesélte, aA koronavírus-járvány beütésekor elmaradtak a fellépései, ezért bőven volt ideje gondolkodni. Megvoltak ugyan korábban is a figurái, azonban a pandémia idején a kedvese felvetette, hogy van egy Kajdi Csaba-Cyla rajongó hölgy a családban és szeretné, ha megkérné Cylát, hogy küldjön a hölgy születésnapjára egy pár másodperces köszöntő videót. Sajnos a parodista falakba ütközött, ezért úgy döntött, hogy saját maga formálja meg a videóban  Cyla karakterét. A videó hatalmas siker lett, és ez adta az első lökést számára. Ezután már magától ment a dolog. Cylaként felhívott közéleti szereplőket, politikusokat, nyilván mindegyiknek ő volt a hangja, de volt, aki elhitte, hogy valóban Orbán Viktorral, vagy Mészáros Lőrinccel beszél. A videók sikere azóta is töretlen.

Somogyi andrás parodista szerint a jó paródia nem az, amikor a karakter egy-egy jellegzetes tulajdonságát, szokását parodizáljuk, hanem amikor eggyé válunk a karakterrel.

Téves elképzelés, hogy csak a nagy egyéniségeket lehet, érdemes kifigurázni. Mindenkit lehet jól parodizálni, ha sikerül belebújni a bőrébe – vallja Somogyi András. Korábban egymaga megrendezte az Orbán-Márki-Zay vitát, de szinte az összetévesztésig hozza Mészáros Lőrinc, Kasza Tibi és Kajdi Csaba Cyla, vagy Győzike figuráját is. Videóit immár millióan nézik.

A teljes cikk Somogyi András legjabb paródiájáról elolvasható a HIRHUGO oldalán.