You are currently viewing Megrendelhető a humoristák könyve

Megrendelhető a humoristák könyve

Ide is jövünk többet címmel megjelent, és megrendelhető Aradi Tibor és Varga Ferenc József stand up comedy humoristák új könyve.

Az Aradi Varga Show népszerű humorista párosának öt évvel ezelőtt került a könyvesboltok polcaira első közös könyve, „Mondom a Ferinek, Tibi” címmel, melyet a Jaffa Kiadó jelentetett meg. A könyv, amelyben olyan titkokról rántották le a leplet a humoristák,  mint például Hogyan kerül reklám egy temetési beszédbe? Miképpen született meg Kókusz alakja azon a bizonyos piacon, ahol véletlenül ott maradt a mikrofon? Miért ír minden verset Donászy Magda? – hatalmas siker volt a stand up comedy rajongóinak körében.

Így nem is volt kérdés a könyv folytatása.

A Spirit Publishing kiadónak köszönhetően, alig 5 évvel az első könyv után március közepén már a boltokba is került és megrendelhető az újabb Aradi-Varga könyv.

Az „Ide is jövünk többet” cím ismerős lehet az Aradi Varga Show előadásait látogató olvasóknak, hiszen a két humorista előadói estjein, rendszerint ezzel a mondattal köszönnek el a nézőktől.

Információk Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristák új könyvéről

Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák további betekintést engednek eddigi pályafutásukba. Soha nem hallott történeteket, történeteket vicces írásokat, szkeccseket, és klasszikus Aradi-Varga jeleneteket is olvashat mindenki, aki kezébe veszi a Rádiókabaré humoristáinak könyvét. De a hazai kabaré kulisszák mögé is újabb bepillantást nyerhetünk, akár csak az egykori Mikroszkóp Színpad életébe.

A második Aradi-Varga könyv is egy igazi intellektuális roadshow, egy utazás a két Karinthy-gyűrűs humorista koponyája körül, melynek során még közelebb kerül az olvasóhoz az ország legnépszerűbb humorista párosa.

Az Aradi Varga humorista páros könyvéhez olyan neves színészek írtak ajánlót, mint  Csuja Imre és Reviczky Gábor. 

” Az Aradi-Varga jelenetek rendszerint a kis és nagy emberek kommunikációs nehézségeiről szólanak, hogyan beszélünk el egymás mellett. Amit egyszerűen csak hülységnek hívunk.”- írja ajánlójában Csuja Imre.

Reviczky Gábor pedig e szavakkal ajánlja az Aradi Varga humorista páros új könyvét az olvasóknak: „Két egyéni stílusú, kiváló humorista szerzeménye ez a könyv. A nevetés gyógyszere a pszichének és a testnek! Önök egyúttal nem vényköteles gyógyszert vásárolnak, ami nem szintetikus!”

A humoristák eddig megjelent könyvei: 

Varga Ferenc József: Köcsög! – Magyarország szellemi szintje I. Győző király és Tünde hercegnő uralkodása idején (2008) 

Varga Ferenc József: Nemzeti Túlvilág Hivatal (2013) 

Aradi Tibor, Varga Ferenc József: Mondom a Ferinek, Tibi (2019) 

Aradi Tibor és Varga Ferenc József humoristák életpályája:

Aradi Tibor:

1971-ben született. Hosszú ideig felszolgálóként dolgozott, később a Szeszélyes évszakok állandó szereplője lett, s közben fellépett a My Cream együttessel. 2002-ben a Mikroszkóp Színpad tagjai közé hívták. A Magyar Televízió Humorista kerestetik című műsorában második helyezést ért el. 2015-ben megkapta a szakma legnagyobb elismerését, a Karinthy-gyűrűt.

Varga Ferenc József: 

1972-ben született. Végzettsége szerint tanár és idegenvezető. A kilencvenes évek közepétől fellépett a Rádiókabaréban, majd a Mikroszkóp Színpad tagja lett. 2012-ben Karinthy-gyűrűvel ismerték el munkásságát. Eddig két könyve jelent meg. Gyakran fellépnek stand uposként, és az ATV-ben 2017-től látható AradiVarga Show is nagy népszerűségnek örvend.

Aradi Tibor és Varga Ferenc József stand up comedy humoristák új könyve megvásárolható a nagyobb könyvesboltokban vagy online megrendelhető a Spirit Kiadó oldalán.