You are currently viewing Stand up comedy estek októberben

Stand up comedy estek októberben

Elindultak őszi stand up comedy estjeink. Találkozzunk régi és új helyszíneiken, ahol a Stand Up Brigád humoristái változatos műsoraikkal várják a nevetésre vágyó közönséget.

Szikra Laci új stand up comedy estje Jászberényen, Esztergomban,  Szolnokon, Nyíregyházán és Gödölőn

Október 6-án harmadik önálló stand up comedy estjével tér vissza a jászberényi Sólyom Hotelbe Szikra Laci. A Showder Klub humoristája, Mama és Papa legfrissebb történeteivel érkezik a Jászság központjába. Kocsmaszurikáták című stand up comedy műsorában Laci az italmérések David Attenborough-jaként vezet bennünket végig az est során a vidéki mindennapok, a falusi söntéspultok, na meg Mama és Papa világában.  

A Kocsmaszurikáták estjével október 20-án Szolnokra, a Szandaszőlősi Művelődési Házba, október 27-én pedig Nyíregyházára, a VOKE Művelődési Házba látogat

A Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája HINTA-PÁLINKA című stand up comedy estjével is folytatja az országjárást. Ezt a műsorát októberben Esztergomban, és Gödöllőn is bemutatja. 

Jegyek válthatók Szikra Laci stand up comedy estjére a tixa.hu oldalon.

Aradi-Varga stand up comedy estek 2023 október

Folytatódik az új Aradi Varga Show, az Ide is jövünk többet  humorest országos turnéja.

Az Aradi Varga Show két oszlopa, a  Rádiókabaré legnépszerűbb humorpárosa legújabb stand up comedy és kabaré estjében sem változtat a bevált recepten. Jelenetek, stand up comedy monológok és zenés paródiák elegye teszi változatossá új műsorukat, melyben betartják az estjeik végén tett ígéretüket, és ide is jönnek többet!

Októberben az alábbi helyszíneken nevetheti végi az új Aradi Varga stand up comedy esteket: CSONGRÁD, CEGLÉD, SZÉKESFEHÉRVÁR, PILISVÖRÖSVÁR, NAGYKANIZSA, GYŐR, CSEPEL. 

Jegyek válthatók az Aradi-Varga páros stand up comedy estekre a tixa.hu oldalon.

ARANYOSI PÉTER új stand up comedy műsora Szlovákiában

A Showder Klub humoristája – „Covidmaszktól Ársapkáig” című legújabb estjével októberben a szlovákiai Nagymegyerre látogat. Aranyosi Péter hazánk egyik legnépszerűbb humoristája, a Dumaszínház tagja, a Showder Klub állandó fellépője. A komolytalan családapa immár másfél éve túl van a koronavírus miatti kórházi kezelésén, ugyanakkor a mai napig kísértik a klinikán töltött időszak emlékei. Új önálló estjén áttekinti az elmúlt évek eseményeit, tanulságait, nem nélkülözve az aktuálpolitikai kérdéseket sem.

Stand up comedy és kabaré est Erdélyben

Október 20-án, Székelyhiden, a Szabó Ódzsa Városi Színházban mutatja be a Stand Up Brigád társulat sikerdarabját, az Egy bolond négyet csinál ponyvakabarét.

A két felvonásos stand up comedy és kabaré est a színházban szakmai és közönségsikert arató Bethlen Téri Kabaré című előadás receptje alapján készül: végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – melegítsd fel egyik sikerszámát (a Központi ügyeletet), fűszerezd meg modern sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, egy púpozott varázszsáknyi bűvészettel, majd az egészet öntsd le zenés paródiákkal! Az így elkészült ínyencséget négy, mindenre elszánt humoristával tálald: az est konferansziéja a közönség nagy kedvence, Beleznay Endre, partnerei a nevettetésben a Rádiókabaré humoristái, Ürmös Zsolt és Szép Bence, valamint a Karinthy-gyűrűs parodista, Éles István.

Jegyek vásárolhatók az októberi stand up comedy műsorokra a tixa.hu oldalon.