You are currently viewing Stand up comedy show Siófokon

Stand up comedy show Siófokon

Somogyi Rekop Aradi Varga humoristakA Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristái szórakoztatnak a Balatonnál. 

2022. július 23-án, pénteken, 21 órától a Siófoki Szabadtéri Színpadon a nevetésé a főszerep. A Showder Klub és a Rádiókabaré közkedvelt humoristái: Somogyi András, Rekop György és az Aradi-Varga páros 2 órás stand up showal várja a nevetésre vágyó közönséget. 

Mi lehet a legjobb esti program egy balatoni fürdőzés és vacsora (netán egy jó sült hekket követően)? Hát persze, hogy röhögni egy jót. Vagy elegánsabban mondva… nevetni. Nevetni magunkon és persze ami a legszebb, másokon.  Ebben segít, sőt kifejezetten támogat az este minden fellépő sztárja, hiszen a Showder klub és a Rádió kabaré sztárjai pontosan ezért jönnek el a Balaton partra. 

A Karinthy-gyűrűs Aradi – Varga párost nem kell bemutatni, nevükből adódóan ketten érkeznek, de csak azért, hogy húzhassák egymást és persze fel a közönséget. Na meg aztán ott van Somogyi András, jön mind a százan, hiszen legalább ennyien férnek el  karaktereiben, hangjaiban. Ki tudja, ma este még lehet hogy Győzikeés Kajdi Cila is vele tart!?  Rekop Gyuri viszont egyedül jön, viszont a hírek szerint a strandpapucsát és az izom pólót mindenképpen hozza.  Azt üzente, itt ma este mindent lehet, de semmi sem kötelező, kivéve Röhögni!