You are currently viewing Stand up comedy humoristák műsorai
Egy bolond négyet csinál kabaré

Stand up comedy humoristák műsorai

Áprilisban is változatos stand up comedy és kabaré műsorokkal várják a nevetésre vágyó közönséget a Stand Up Brigád humoristái.

Szikra Laci Stand up comedy műsora Cegléden

Április 6-án, a ceglédi Kossuth Művelődési Központba is megérkezik a Mama és Papa karanténban videók népszerű alkotója, Szikra Laci. A Showder Klub humoristája, Mama és Papa legfrissebb történeteivel érkezik a pest megyei település művelődési központjába. Az Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi! című stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.

Jegyek válthatók Szikra Laci stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Aradi Varga Show Esztergomban

Mondom a Ferinek Tibi  című humorestjükkel április 14-én Esztergomba érkezik a Rádiókabaré és az ATV ismert humorista párosa. Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve 1992 óta elválaszthatatlan a hazai humor világában.  Zenés stand up comedy estjüket jelenetek, stand up comedy monológok és paródiák elegye teszi változatossá, mely minden korosztályt garantáltan megnevettet, legyen az tinédzser, középkorú vagy nyugdíjas. Az előadás helyszíne a Művészetek Háza.

Jegyek válthatók a humoristák stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Április 19-én három helyszínen is találkozatnak társulatunk stand up comedy humoristáival.

Maksa Zoltán humorista Szegeden, a Kecskési Művelődési Házban tartja önálló humorműsorát, Best of Maksa Híradó címmel. Jó hír, hogy az előadásra a belépés ingyenes. 

Beleznay Endre Szigetszentmiklóson lép színpadra „Na, végre!” című stand up comedy estjével a Sárgaházban. (Az előadásra már minden jegy elkelt).

A Zuglói Civil Házban a Showder Klub népszerű humoristája, Lorán Barnabás Trabarna mutatja be legújabb stand up comedy estjét, Vissza 2 padlógáz! – címmel. A Showder Klub humoristája ledobja az ékszíjat. A népnyelvben csak Hutyutyuként ismert állócsillag egész estés műsorral érkezik a Zuglói Civil Ház színpadára. És bár Trabarna a belsőégésű motorok hangjára specializálta magát, képes a beszédre is…, bár nem garantáljuk, hogy mondanivalója teljes mértékben nélkülözi a Zsiguli hangot.

Jegyek válthatók Trabarna stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Szikra Laci humorista stand up comedy műsora Győrben

Április 20-án Szikra Laci új stand up comedy estje Győrben! 90 perc kacagás és felhőtlen szórakozás garantált azoknak, akik ellátogatnak a Showder Klub humoristájának új stand up comedy estjére a József Attila Művelődési Házba. Magyarország hivatalos dumarekordere új műsorában tovább árnyalja a vidéki élet szépségeit. Gyakorló kispapaként beavat bennünket a falusi gyermeknevelés rejtelmeibe, az italozási népszokásokba, és kocsmazoológusként bemutatja a söntéspultok környékének izgalmas élővilágát. 

Jegyek válthatók Szikra Laci győri stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.

Aradi Varga Show Újpesten

Mondom a Ferinek Tibi  című humorestjét április 21-én Újpesten, az Ifjúsági Házban is bemutatja  a Rádiókabaré legnépszerűbb humorista párosa. Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve 1992 óta elválaszthatatlan a hazai humor világában.  Zenés stand up comedy estjüket jelenetek, stand up comedy monológok és paródiák elegye teszi változatossá, mely minden korosztályt garantáltan megnevettet, legyen az tinédzser, középkorú vagy nyugdíjas.

Jegyek válthatók az Aradi-Varga humorista páros újpesti stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon. 

Szikra Laci humorista stand up comedy humorista műsora Százhalombattán

Április 26-án, a százhalombattai Ebatta Kultúrkocsma színpadán debütál a Mama és Papa karanténban videók ismert humoristája, Szikra Laci. A Showder Klub humorista Mama és Papa legfrissebb történeteivel érkezik a Duna parti településre. Az Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi! című stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.

Jegyek válthatók Szikra Laci százhalombattai stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.  

Lorán Barnabás Trabarna és Rekop Gyuri stand up comedy humoristák műsora Csongrádon

Van kettő agy nélkül – Rekop Gyuri és Trabarna stand up comedy estje április 28-án a csongrádi Mozi Menzán. Adott két humorista, Lorán Barnabás és Rekop György, két teljesen különböző ember. Egy dolog biztosan összeköti őket: a humor, amit magas színvonalon művelnek. Valamint az, hogy a kórlapjukon a rekeszizomfeszítő képesség biztosan elfoglal egy sort. A „Van kettő agy nélkül” című produkció előadóiban az a közös, hogy mindkét humorista a Dumaszínház és a Showder Klub vizein evezve vált népszerűvé – Trabarnát az autóhang utánzás koronázatlan királyaként ismerhette meg az ország, míg Rekop Gyurinak a laza telepi gyerek stílusa adja egyediségét. A Showder Klub humoristáinak végeláthatatlan poén-kavalkádjával várjuk közönségünket!

Jegyek vásárolhatók a stand up comedy humoristák csongrádi műsorára a tixa.hu oldalon.

Aradi Varga Show Törökszentmiklóson

Mondom a Ferinek Tibi  című humorestjükkel április 28-án Törökszentmiklósra érkezik Aradi Tibor és Varga Ferenc József. A Karinthy-gyűrűs humoristák neve 1992 óta elválaszthatatlan a hazai humor világában.  Zenés stand up comedy estjüket jelenetek, stand up comedy monológok és paródiák elegye teszi változatossá, mely minden korosztályt garantáltan megnevettet, legyen az tinédzser, középkorú vagy nyugdíjas.

Jegyek válthatók az Aradi-Varga páros törökszentmiklósi stand up comedy műsorára a tixa.hu oldalon.  

Stand up comedy humoristák kabaré műsora Kunfehértón

Karinthy-gyűrűs humorista is tornáztatja a rekeszizmokat a Stand Up Brigád népszerű kabaré előadásában, az Egy bolond négyet csinál című Rejtő-kabaréban. A kabaréest a színházban szakmai és közönségsikert arató Bethlen Téri Kabaré előadás receptje alapján készül: végy egy legendás kabarészerzőt – jelen esetben Rejtő Jenőt – melegítsd fel egyik sikerszámát, fűszerezd meg modern sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, majd az egészet öntsd le zenés paródiákkal! Az így elkészült ínyencséget négy, mindenre elszánt humoristával tálald: az est konferansziéja a közönség nagy kedvence, Beleznay Endre, partnerei a nevettetésben a Rádiókabaré humoristái, Ürmös Zsolt és Szép Bence, valamint az 1990-es Humorfesztiválon nagy sikert arató, Karinthy-gyűrűs parodista, Éles István.

Jegyek vásárolhatók áprilisi stand up comedy műsorokra a tixa.hu oldalon.