Nyomtatás

Stand up humoristák Mosonmagyaróváron

Az áprilisi nagysikerű előadás után, november 20-án ismét Mosonmagyaróvárra látogat a Stand Up Brigád kabaré társulata. 14 órai kezdéssel a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében mutatjuk be a Hallgatás ÁFA kabaré előadásunkat. A kabaré a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt - jelen esetben Rejtő Jenőt - fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új kabaréja. A színpadra lépő humoristák között találjuk a műsor konferansziéját  Beleznay Endrét, a Rádiókabaré stand up humoristáitÜrmös Zsoltot és Szép Bencét, a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt, valamint a Játékszín népszerű színésznőjét, Szőlőskei Tímeát!

Nyomtatás

Stand up kabaré estek a Fészek Művészklubban

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata ismét a Fészek Művészklubban támad! A nagydumás  humorcsapat októberben és novemerben, a Kertész utcai teátrumban mutatja be Vigyázz, kész, kabaré! estjét. 

A recept már ismert: végy tapasztalt kabarészínészeket és fiatal stand-up comedy humoristákat! Fűszerezd őket a pesti kabaré sikerjeleneteivel, egy jó adag stand-uppal és zenés paródiákkal. Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. Konferál és főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE. Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista ÉLES ISTVÁN, a Rádiókabaré humoristái, SZÉP BENCE és ÜRMÖS ZSOLT, valamint a Játékszín és a Vidám Színpad komikája, SZŐLŐSKEI TÍMEA

Nyomtatás

Jótékonysági humorest Egerben

stand up comedy humoristák Egerben

Az egész országot megrázta a szarvaskői Biró család története, akiknek februárban porig égett a házuk. A háromgyermekes család megsegítésére az Animus Egyesület a Stand Up Brigád humortársulattal közösen egy jótékonysági humorestet szervez az Egri Kulturális és Művészeti Központ Bartók téri színháztermébe 2019. április 30-án 19.00-tól.

A Showder Klub és a Rádiókabaré humoristái+egy meglepetés vendég jótékonysági műsora a tűzkárosult Biró család megsegítésére: segíts úgy, hogy nevetsz egy jót! A támogatói jegyeket 2500 Ft-os áron lehet megvásárolni az Agria Pláza I. emeleti Jeans House Farmerboltban, a Szent János u. 11-ben, a Prana Outdoorban, vagy a rendezvény előtt a helyszínen.

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek