Nyomtatás

Mosonmagyaróváron a stand up humoristák

Április 3-án, Mosonmagyaróvárra látogat a Stand Up Brigád kabaré társulata. 14 órai kezdéssel a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében mutatjuk be egyik legnépszerűbb kabaré előadásunkat, az Egy bolond négyet csinál - ponyvakabarét. Az Egy bolond négyet csinál ponyvakabaré, a Bethlen Téri Kabaré sikeres receptje alapján készült. Végy egy legendás kabarészerzőt - jelen esetben Rejtő Jenőt - fűszerezd meg modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, egy csipetnyi stand uppal, és jó adag zenés paródiával! Majd adj hozzá négy, mindenre elszánt humoristát! És máris kész a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új ponyvakabaréja. A színpadra lépő bolondok között találjuk a műsor konferansziéját  Beleznay Endrét, a Rádiókabaré stand up humoristáit, Ürmös Zsoltot és Szép Bencét, valamint a Karinthy-gyűrűs parodistát Éles Istvánt!

Nyomtatás

Stand up comedy és kabaré Máriapócson

Az EGY BOLOND NÉGYET CSINÁL kabaré előadás nagy sikeres útán, újabb előadással tér vissza a Stand Up Brigád társulata a máriapócsi Művelődési Házba, március 18-án. A Beleznay Endre és Éles István főszeplésével készült kézműves kabaréban megidézzük Rejtő Jenő két klasszikus jelenetét, kiderül, mi a helyzet az őrültek házában, mennyire macerás is beszerezni egy méretes réz rudat, és megtudhatjuk, mennyi is a hallgatás ÁFA? Az előadásban színpadra lép még a Barátok Közt sorozat népszerű színésznője, Mezei Léda Réka, Szép Bence, a világ legügyetlenebb bűvésze, valamint a Fábry Show és a Bagi Nacsa műsorok írója, Ürmös Zsolt

Nyomtatás

Stand up comedy műsor francia vacsorával

Februárban és márciusban is folytatódnak a vacsorás stand up ceomedy estek a Chez Daniel Étteremben. Töltsön el egy kellemes estét a televízióból ismert nagydumás humoristákkal, a Kodály köröndtől mindössze pár perc sétára, a családias hangulatú Chez Daniel Étteremben! A Stand Up Brigád humoristái rengeteg nevetéssel, a Chez Daniel Étterem csapata pedig íncsiklandó vacsorával várják a poén gurmanokat! A stand up esteken fellépnek a legnépszerűbb stand up műsorok - a Showder Klub, a Dumakabaré, a Comedy Central bemutatja, és a Rádiókabaré ismert arcai, valamint feltörekvő humortitánok. 

Legújabb történeteivel érkezik a Rádiókabaré Jolikája, Bach Szilvia, a Showder Klubból ismert Sulyok Péter, Fülöp Viktor és a hivatalos magyar dumarekorder, Szikra Laci. Színpadra lép a világ legügyetlenebb stand up bűvésze, Szép Bence, a humorfesztivál-győztes Ürmös Zsolt és Kövesdi Miklós Gábor, valamint a Comedy Central dumagépe, Szántó Sándor. Vacsorás jegyek a készlet erejéig vásárolhatók kedvezményes áron, a Bónuszbrigád oldalán, ITT! 

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Bethlen Téri Színház
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.
Jegyinfó: +36 1 342 7163

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek