Nyomtatás

Aranyosi Péter új szerepben

Aranyosi Péter, a Showder Klub népszerű stand up comedy fellépője és humorista társa Bagi Iván, rendhagyó sétaforradalomra invitálta a nézőket március 15-én. A két Karinthy-gyűrűs humorista ellátogatott a történelmi esemény ikonikus helyszíneire, hogy felidézzék a történteket.

Több olyan dolgot is említettek, ami nem úgy zajlott a forradalom napján, ahogy azt sokan tudják. Petőfi például nem szavalta el a Nemzeti dalt a Nemzeti Múzeum előtt, mert azt már korábban négyszer is megtette, és Táncsics Mihály sem volt jelen a Nemzeti Színháznál, amikor a nép mindenáron látni akarta őt, ezért egy színész arcát elmaszkírozták, aki kiállt a tömeg elé. A teljes videó ITT megnézhető.

Nyomtatás

Szikra Laci nyáron újra turnéra indul!

A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet Szikra Laci vicces karantén videói. A Showder Klub humoristája által megformált karakterek - Mama és Papa - telefonhívásai a karanténból, olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy videóinak össznézettsége immár a 60 milliós nézettséget közelíti.

A Stand Up Brigád humoristája ezzel a nézettséggel olyan Dumaszínházas humor nagyágyúk nyomdokaiba lépett, mint Kiss Ádám, Hadházi László, Bödőcs Tibor, vagy Aranyosi Péter.  A népszerű stand up humorista tavalyi siker után idén nyáron is országjáró turnéra indul, hogy minél több településre el tudja vinni az "UGYANOLYAN MOCSOK VAGY TE IS , MINT A GIZI" és új, "HINTAPÁLINKA" című önálló estjeit. Ajánlatkérés Szikra Laci műsorára a FELLÉPŐK menüpont alatt! 

Nyomtatás

Népszerűek Somogyi András paródiái

A Showder Klub kedvelt humoristája a járványhelyzetben a Facebook oldalán és Youtube csatornáján osztotta meg legújabb paródiáit, amelyben Kajdi Cila bőrébe bújva mondja el véleményét a járványhelyzetről.

A paródiavideóban társulatunk stand up humoristájának szinte megszólalásig sikerült megformálnia a népszerű influenszer, Kajdi Csaba mimikáját és hangját, ahogy Orbán Viktort és Müller Cecíliát is felhívja telefonon. A hatalmas sikerre való tekintettel András már dolgozik a sorozat folytatásán. A videó megtekinthető a Showder Klub fellépő videocsatornáján: ITT

Kapcsolat

STAND UP BRIGÁD
Műsorrendelés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 30 548 5828

Tehetségkutatás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 209 9799

Facebook:
 facebook.com/standupbrigad

Állandó játszóhelyek

Fészek Művészklub
1073 Budapest, Kertész u. 36.
Jegyinfó: +36 1 342 6549

Vidám Színpad - Átrium EuroCenter
1036 Budapest, Bécsi út 154.
Jegyinfó: +36 70 370 5442

Partnerek